Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2007

σταυρονημα

Κρατας την κανη ,εχεις το μαγουλο στο κοντακι , κοιτας μεσα απ τη διοπτρα , το δαχτυλο είναι στην σκανδαλη, προσπαθεις να σημαδεψεις , η καρδια χτυπαει πιο δυνατα (εξαρταται από την αξια του στοχου) το ένα χερι κουραζεται , το άλλο που θα πιεσει την σκανδαλη πρεπει να ειναι χαλαρο και ευαισθητο, υγρα πλημυριζουν το σωμα σου και πρεπει να επιλεξεις το σημειο που θα πληξεις, καρδια ή κεφαλι. Οπουδηποτε αλλου θα εχεις τραυματισμο και κανεις δεν θα είναι ευχαριστημενος.

Αλλαζει θεση και πρεπει να βιαστεις , εχεις μια βολη και πρεπει να πετυχεις καρδια ή κεφαλι. Το δαχτυλο εχει παρει το κενο της σκανδαλης και είναι ετοιμο να τραβηξει, η καρδια χτυπαει δυνατα και ακουγεται, κρατας την αναπνοη λιγο και προσπαθεις να συντονισεις τους παλμους σου που προκαλουν κουνημα με την κινηση ή την ακινησια του στοχου.

Η ροη του χρονου αλλαζει, η σκεψη καθαριζει, ένα στοχος, μια βολη στο στοχο, φερνεις το σταυρονημα στη επιλεγμενη θεση και τραβας την σκανδαλη , νοιωθεις το χτυπημα στον ωμο σου , ακους τον ηχο, και το ματι σου κλεινει από την αποτομη επαφη με τη διοπτρα

Εχεις ικανοποιησει ένα ενστικτο που υπαρχει μεσα σου και είναι συνδεδεμενο με τη συνεχιση της ζωης

Ο γερος με τη θαλασσα που ειχε παρει μερος και σε κεινο τον εμφυλιο ειχε πει καποτε σε μια κουβεντα (ένα μοντελο οπλου τιμητικα φερει το επιθετο του)

Κυνηγουσα από μικρο παιδι και μαρεσε , εχω κυνηγησει όλα τα θηραματα αλλα τιποτε δεν μπορει να συγκριθει με ότι σου προκαλει όταν στο σκοπευτρο σου είναι μια ανθρωπινη ψυχη.

Εχεις βαλει ποτε ένα στοχο?
Εχεις κοιταξει τη ζωη πισω από το σταυρονημα?
Εχεις ποτε σημαδεψει μια ανθρωπινη ψυχη?

Δεν υπάρχουν σχόλια: