Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2007

τσεκουρια

Ημουν και εγω κει , δεν θα μπορουσε να μην ειμαι, τον ηξερα απο μικρο δεν θα τον αφηνα μονο του τωρα που γυρισε.

Εκλεισε το ενα ματι και κοιταξε μεσα απο τις τρυπες των τσεκουριων . ειδα την ικανοποιηση στο βλεμμα του. Ειμαι σιγουρος οτι μεσα απο κει ειδε πισω του ολα αυτα που ειχαν περασει. Ειδε οτι μπορουσε να περασει τη σαιτα του μεσα απο κει , παλιοτερα πριν φυγει τοκανε για εξασκηση γιατι του αρεσε, τωρα ομως θα ηταν διαφορετικα. Τιποτα δεν ηταν οπως παλια .

Επιασε σφιχτα το τοξο του, τοβλεπες ειχε γινει ενα με το χερι του, με τα δαχτυλα του αλλου τραβηξε ελαφρια τη χορδη , τον ηξερα καλα αυτος ο ηχος του αρεσε καλυτερα και απο μουσικη. Αυτο το τραγουδι που επαιξε η χορδη το ηξερε , παλλονταν με την καρδια του.Πηρε το βελος , τα δαχτυλα στη μυτη του εγραφαν τονομα του , μετα χαιδεψε τα χρωματιστα φτερα στη ουρα του. Ολοι εκει μεσα ηταν σιγουροι ,δεν θα τα καταφερνε.

Σκεφτηκε λιγο , ηξερε ότι και να τα καταφερνε μετα θα ηταν το πιο δυσκολο ολοι θα επεφταν πανω του , ολοι θα ευχονταν να μην ειχε γυρισει ετσι. Τεντωσε το τοξο , εκλεισε το ματι , κρατησε την αναπνοη του.Εμεινε ακινητος , μια στιγμη σαν αιωνα . τα οπλα θελουν σταθερο χερι δυνατο ματι και όχι δυνατο χερι σταθερο ματι. Το ματι πρεπει να βλεπει παντου όχι μονο το στοχο. Η καρδια του τωρα ακουγονταν δυνατα.

Αν δεν ειχε αναγνωρισει η υπηρετρια το παλιο του σημαδι και γω δεν θα πιστευα ότι αυτος με τα κουρελια που σημαδευε θα μπορουσε να τοξευσει μεσα από τα τσεκουρια

Εγω ετοιμαστηκα γιαυτο που θα γινονταν μετα

Ελα βασιλια των παντων ,στασου διπλα μας και δωσε μας τη νικη

Αντε γιε κατσικοκλεφτη , φυσα τη σαιτα σου μεσα απ τα πελεκια



Δεν υπάρχουν σχόλια: