Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2007

το αλογακι






Αν τον εβλεπες δεν θα καταλαβαινες ότι αυτος που σου μιλουσε και χαμογελουσε σου ελεγε ψεματα . μπορουσε να σε βαλει σε κεινο το μαγικο ιπποκαμπο και να παιξει με τα ονειρα σου, να σε κανει να ταξιδευεις. Ηταν γεννημενος ψευτης , το στομα του ηταν ένα εργοστασιο που εβγαζε μονο καπνο και ψεμματα. Δεν επρεπε να τον αφηνεις να σε ξεγελα ,δεν επρεπε να κανεις σχεδια και τωρα ξερεις το λογο.
Ουτε για μια μερα δεν επρεπε να τον πιστεψεις σε φουσκωνε με τα ψεμματα του και δενοσουν μαζι του. Τερμα πια οι ραγισμενες καρδιες , το εργοστασιο εκλεισε δεν μπορει να μεινει μεταμφιεσμενος άλλο και ξερεις το λογο , καταλαβαινεις γιατι καλυτερα μακρια.. αν πηγαινα πισω στο χρονο , να μπορουσα να τα τακτοποιησω από την αρχη δεν θα ηταν εδώ αλλα τωρα ξερεις δεν μπορει να ξεγελασει κανενα.δεν μπορεις να τον πιστεψεις ουτε για μια μερα. Η ψυχη του είναι κολημενη στη λασπη. Τα ψεμματα του μπορουσαν να σε εκτοξευσουν πολύ ψηλα , αυτος χαμογελουσε και μετα τα αφηνε να γκρεμιστουν.
θαθελες να κλαψεις αλλα δεν μπορεις , ο ουρανος αστραφτει στο προσωπο σου και παρακαλας να βρεξει αυτος τα ματια και το προσωπο σου.
Ο μαγικος ιπποκαμπος είναι ένα μικρο αλογακι.